Een koelcontainer huren voor evenementen 

Een koelcontainer huren voor evenementen 

13 juni 2022 Uit Door Havy

Als jij regelmatig evenementen organiseert waar honderden tot duizenden bezoekers op af komen dan is het erg belangrijk dat jij over een koeling beschikt. Je wilt namelijk zoveel mogelijk hapjes en drankjes kunnen verkopen. Het is dan wel de bedoeling dat de hapjes en drankjes gekoeld opgeslagen worden want anders kan je deze binnen enkele uren al in de prullenbak gooien. Er zijn erg weinig mobiele koelkasten die hiervoor geschikt zijn omdat de meeste koelkasten gewoon erg klein zijn. De enige optie waar je dan voor kan kiezen is het huren van een koelcontainer. 

 

Hoelang kan een koelcontainer koelen?

Veel organisatoren van een evenement vragen zich af voor hoelang een koelcontainer de inhoud kan koelen. Dit is een logische gedachte want je wilt dat de inhoud dezelfde temperatuur behoud zolang het evenement gaande is. Koelcontainers staan erom bekend dat zij weken tot maandenlang de inhoud kunnen koelen. Dat is ook een reden waarom koelcontainers gebruikt word voor het exporteren van producten. Als jij een evenement organiseert dat enkele dagen duurt en je huurt een koelcontainer dan weet je zeker dat de inhoud op temperatuur blijft. 

 

Waar kan je een koelcontainer huren?

Het is tegenwoordig niet erg moeilijk om een koelcontainer huren. Dit kan je doen bij verschillende bedrijven die een groot aanbod aan verschillende koelcontainers hebben. Deze bedrijven kan je vinden via het internet door bepaalde zoektermen te gebruiken. In jouw geval kan je de zoekterm koelcontainer huren evenementen gebruiken. Je krijgt vervolgens een lijst te zien met tientallen bedrijven die hun koelcontainers verhuren aan organisatoren van evenementen. Houd er wel rekening mee dat er enkele bedrijven tussen zitten die hun koelcontainers niet willen verhuren aan organisatoren. Daarom is het belangrijk om altijd contact op te nemen met het verhuurbedrijf en dit na te vragen. 

Wat kost het huren van een koelcontainer?

Het is logisch dat je wilt weten wat het huren van een koelcontainer nou precies kost. Dit hangt van enkele zaken af zoals voor hoe lang jij de koelcontainer wilt huren, waarvoor je de koelcontainer wilt gebruiken en welke koelcontainer je wilt huren. Daarnaast betaal je veel meer als je de container voor een dag wilt huren in plaats van twee dagen. Als je een prijsindicatie wilt hebben, dan kan je hiervoor het beste contact opnemen met een verhuurbedrijf. Alleen zij kunnen aangeven wat de kosten ongeveer zijn.