Hoe geef je een babyshower?

Hoe geef je een babyshower?

26 July 2022 Off By Havy

Het is tegenwoordig helemaal in de trend; een babyshower. Je vindt dit helemaal het einde, of juist niet. Het is allemaal mogelijk, maar voor de laatste optie ligt het even net wat anders. Je bent, als je dit helemaal niets vindt, een beetje aan het verkeerde adres bij deze blog. In deze blog geven we je namelijk tips over hoe je een babyshower geeft. We willen je heel graag helpen, maar je moet het natuurlijk zelf met je partner willen. Als je dit écht wil, als er geen twijfel meer is, dan kun je verder lezen. In deze blog nemen we je aan de hand en vertellen we je stap voor stap wat je allemaal kunt doen en moet regelen om de leukste babyshower te geven. Lees vooral verder als je dit ziet zitten, maar nogmaals; alleen als je dit écht zelf wil. De verwachtingen van een ander zijn nog nooit zo onbelangrijk geweest.

De naam

Als je een kindje krijgt, zal een van de eerste vragen zijn ‘Welke naam krijgt jullie zoontje/dochtertje?’. Je kunt je hier maar beter op voorbereiden, of niet, die keuze is namelijk helemaal aan jou. Toch hebben we gemerkt dat veel mensen het prettig vinden om al snel een naam te hebben gevonden. Wij zijn hier ook wel een voorstander van. Als je dit al vroeg in het stadium van zwangerschap hebt geregeld, hoef je hier later geen aandacht meer aan te besteden; je hebt het allemaal op een rijtje. Als je al een naam hebt gevonden, dan kun je hier door naar de volgende stap. Heb je dit niet? Dan is het tijd om een naam te gaan bedenken. Je kunt inspiratie opdoen door bijvoorbeeld te kijken naar een bepaalde letter, zoals meisjesnamen met een L. Dit kun je met zo ongeveer elke letter doen, maar ook met bepaalde landen. Hebben jullie met Spanje een bijzondere band? Kijk naar Spaanse jongensnamen. Er zijn dus echt wel degelijk genoeg manieren om dit dilemma te tackelen.

Manier

Dan is het tijd voor de manier waarmee je je babyshower gaat geven. Wil je de naam en het geslacht in één klap bekend maken op een spectaculaire wijze? Wil je het iets meer subtiel aanpakken? Wil je het gewoon vertellen? Je hebt enorm veel opties en je moet hier gewoon wat overwegingen maken. Probeer maar eens te kijken naar verschillende ideeën om een babyshower te geven.