Leuke bedrijfsactiviteiten tijdens een jubileum

Leuke bedrijfsactiviteiten tijdens een jubileum

28 September 2022 Off By Havy

Zoals iedereen weet, vieren bedrijven hun jubileum met verschillende activiteiten. Vanwege het belang van het bedrijf wordt er een groot feest gegeven. Jubileumactiviteiten zijn niet alleen maar een plek om borrelhapjes en champagne te serveren, het is ook een goede manier om het bedrijf te laten zien aan het publiek. Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven hun jubileum vieren. Op deze manier kunnen bedrijven nieuwe klanten aantrekken en het publiek interesseren in het bedrijf.

1. Een jubileumfeest

Een jubileumfeest is een geweldige plek om mensen uit de omgeving van het bedrijf uit te nodigen. Dit is een goede kans voor het bedrijf om zichzelf te presenteren en te laten zien wat het in de afgelopen jaren heeft bereikt. Het is ook een goede gelegenheid voor het bedrijf om zijn toekomstplannen te delen met het publiek. Het is leuk om op het jubileumfeest een drankje te schenken. Tip: laat een fles wijn met eigen etiket maken zodat je op het feest een wijn in huisstijl hebt!

2. Een open dag

Een open dag is een perfecte manier om het bedrijf te laten zien aan het publiek. Een open dag kan je helemaal zelf invullen met bijvoorbeeld lezingen, college's, presentaties, maar ook met extra informatie voor starters, studenten etc. Het is hierin belangrijk dat je kijkt naar welke doelgroep je wilt aanspreken. Dit is belangrijk wanneer je opzoek bent naar bijvoorbeeld nieuw personeel, werkstudenten of nieuwe klanten/partners.

3. Een bedrijfstoernooi

Een bedrijfstoernooi kan een leuke activiteit zijn voor alle werknemers van het bedrijf. Je kan bijvoorbeeld een voetbaltoernooi organiseren. Hierdoor leer je je collega's weer anders kennen en leer je echt samenwerken.

5. Een bedrijfsbeurs

Een bedrijfsbeurs is een geweldige manier om het bedrijf te laten zien aan het publiek. Dit is een goede kans voor het bedrijf om zijn producten of diensten te laten zien en te laten uitproberen door het publiek. Het is ook een geweldige plek om nieuwe klanten te werven.

6. Een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is een geweldige plek om mensen uit de omgeving van het bedrijf uit te nodigen. Samen met werknemers, partners en betrokken partijen kan je een leuk feest geven. Het is leuk om als bedrijf een jubileum cadeau bedrijf te doen.

7. Een bedrijfs-BBQ

Een bedrijfs-BBQ is een leuke gelegenheid om samen met werknemers elkaar beter te leren kennen op een wat meer informele manier. Tijdens een bedrijfs-BBQ kan je ook een praatje houden over het bedrijf zelf. Daarnaast is het natuurlijk leuk om zoveel mogelijk mensen te spreken die je normaal niet spreekt.