Leukste overnachtingen met vriend of vriendin

Leukste overnachtingen met vriend of vriendin

14 June 2022 Off By Havy

Heb je zin om even weg te gaan maar weet je niet hoe of wat? Dan is het tijd om een nachtje weg te boeken met je vriend of vriendin. Er gaat niets boven de deur achter je dicht trekken, wetende dat je de volgende dag (of de dag daarna) pas terug komt van je overnachting. Hieronder kun je lezen wat een paar populaire en nog steeds originele keuzes zijn voor een overnachting buiten huis!

Vakantiepark

Als je nog nooit in een vakantiepark bent geweest, dan zou de keuze bij het lezen erover meteen duidelijk moeten zijn! Eigenlijk is het iets wat je ooit een keer gedaan moet hebben. Een vakantiepark zegt precies wat het is. Een park waar je vakantie viert. Maar deze vakantie hoeft niet een week te zijn, het kan ook een enkele overnachting zijn of twee nachten weg. Het leuke van een vakantiepark als stel is dat je helemaal in de watten gelegd wordt, zonder dat je net zoveel betaald als overnachten bij de sauna. Maar die sauna is er in de meeste gevallen wel! Dus als je lekker rustig wilt bij komen van het drukke leven en je hebt geen zin om ver te lopen of te zoeken naar een restaurant, dan zit je in een vakantiepark helemaal aan het goede adres. En bij Noordwijk vakantiepark zit je ook nog eens vlak bij zee!

Grote stad

Wil je niet perse weg uit de drukte maar heb je behoefte aan een ander soort drukte? Probeer dan eens een andere stad! Er zijn gelukkig een hoop grote steden waar je uit kan kiezen. Munchen is een veel gekozen bestemming als het gaat over een overnachting buiten huis! Het voordeel van Munchen is namelijk dat het relatief dichtbij is en ook heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij Munchen hotels vind je kamers in allerlei soorten en maten zodat je gewoon kan kiezen wat jullie schikt op dat moment. De meeste hotels liggen vlakbij of in het centrum, waardoor je allen maar de deur hoeft uit te lopen of je bent al in het hartje van de stad: op naar de leukste bezienswaardigheden!

Midden in de natuur

Voor de echte rustzoekers: zoek iets in de natuur! Eigenlijk is er niets beters dan wakker worden en niet het geluid van auto’s of andere straatgeluiden horen. Enkel het ontwaken van de vogels en de wind door de bomen, niets is rustgevender dan dat. Je hoeft in de natuur maar twee dagen weg te zijn om het gevoel te hebben dat je een week bent weggeweest.