Tips en inspiratie voor de mooiste vintage tapijten

Tips en inspiratie voor de mooiste vintage tapijten

28 November 2022 Off By Havy

Wanneer je een nieuwe woning gaat inrichten of je huidige inrichting wilt veranderen, is het belangrijk om te bepalen wat voor sfeer je wilt creëren. Een rustig huis met veel natuurlijke elementen? Of juist een spannende loft met industriële invloeden? Als je weet welke sfeer je wilt bereiken, kun je gemakkelijker keuzes maken. De inrichting van een woning is erg belangrijk. Een goede inrichting kan ervoor zorgen dat je je thuis voelt en dat je huis mooi oogt. Er zijn veel verschillende stijlen die je kunt kiezen voor de inrichting van jouw woning. Denk bijvoorbeeld aan een vintage of landelijke stijl. Ook de kleuren die je gebruikt in je interieur zijn erg belangrijk. Kies bijvoorbeeld rustige kleuren als je de ruimte zo rustig mogelijk wilt houden. Een andere optie is het gebruik van felle kleuren om een ruimte spannender te maken.

Voor een optimale inrichting van je vloerkleed is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Het vloerkleed moet niet alleen goed aansluiten bij de rest van de meubels in de kamer, maar ook qua formaat en afmetingen aangepast zijn aan de ruimte. Een te klein of te groot vloerkleed kan ervoor zorgen dat de ruimte er onrustig uitziet. Steeds vaker wordt er gekozen voor prachtige vintage tapijten. Maar waar vind je de mooiste vintage tapijten? In deze blog geven we uitgebreid antwoord op deze vraag. 

Vintage tapijten met een eigen verhaal

Een kelim is een tapijt dat met de hand wordt geweven. Meestal zijn ze van wol of katoen, maar ze kunnen ook gemaakt zijn van andere materialen, zoals jute of zijde. Kelims hebben een rustieke uitstraling en passen daarom perfect bij bohemien en landelijke interieurs. Kelim kopen? Steeds vaker zie je prachtige vintage vloerkleden terug in woonkamers. Vintage tapijten van Rozenkelim.nl worden geïmporteerd uit Turkije, Marokko en Moldavië. De rozenkelims zijn oude kelims geweven in Moldavië en de noordelijke delen van Turkije. Ze zijn erg stevig en duurzaam, waardoor ze perfect geschikt zijn voor elk huishouden. Bovendien voegen kelims een unieke sfeer toe aan elke kamer waarin ze worden geplaatst.

Waar kun je de mooiste vintage tapijten kopen?

Rozenkelim.nl heeft een enorm assortiment aan de vintage tapijten. Hierdoor vind je altijd een kelim die perfect aansluit op jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan sober, strak, stoer en stoer. Met de rozenkelims van Rozenkelim.nl kun je alle kanten op! Vintage tapijten kopen? Profiteer van een uitstekende service en snelle levering!